Arctic summer
All
Aktiviteter
Experience the top of Europe
North Cape
North Cape
Galleries
Art & Gifts
Art & Gifts
Explore the Arctic
Sami culture
Sami culture
Explore winter
Artico Ice Bar
Artico Ice Bar
Birdsafari
Bird watching
Bird watching
Stories around the fireplace
Stories
Stories

Transportation

The Journey to the end of a continent In the past Nordkapp was difficult to reach - a destination...
Read More...

Winter driving to North Cape

Do you want an experience of a lifetime? Try a North Cape tour during the winter!
Read More...

Wildlife

The wildlife at North Cape is close and spectacular. Here you will find one of Europe’s largest...
Read More...


Dette er vårt første nyhetsbrev på svært lang tid. Vi befinner oss i en oppbyggingsfase hvor mange ting skjer, og mye er under utvikling. Dette vil i stor grad påvirke dere som aktører og partnere, derfor er vi opptatt av å holde dere informert. Av den grunn er det gledelig at vi har fått et system for nyhetsbrev på plass.

 

Nyhetsbrev på nett

Våre nyhetsbrev vil også være tilgjengelig på nett og dere kan selvfølgelig melde dere av når som helst - og på igjen om det skulle være ønskelig. Systemet for nyhetsbrev er fortsatt under utvikling, og vi regner med å ha alt ferdig innen kort tid. Dette vil gjøre oss i stand til å holde dere oppdatert hva som skjer og hva vi jobber med.

 

Del med oss

Etter hvert vil vi også ha dere med på våre nyhetsbrev. Dermed kan dere holde kolleger og bransjen oppdatert om nye tilbud, produkter og utvikling ellers. Vi gleder oss til å få vårt system i bruk, og lover hyppigere oppdateringer. Dette gir oss muligheten til å opprette en tettere dialog i forhold til hva vi gjør og hva som skjer i bransjen ellers.

Vårløsning?

Det er nok litt tidlig å annonsere våren, selv om mai er like rundt hjørnet. Og med mai øker antallet besøkende, og flere besøkende betyr mer å gjøre for mange av dere. Det er under en måned til det første cruiseskipet anløper. 14. mai legger Adonia til kai, og da er vi i gang. I mellomtiden gjør vi klar turistinformasjonen og fortsetter arbeidet med å utvikle området vårt som reisemål.

Les mer om hva som er på gang ved å trykke her!